Om oss2018-11-28T14:52:22+00:00

Om A2H Byggteknik

A2H har många års erfarenhet av att leverera konstruktionslösningar efter varje projekts speciella förutsättningar. Vi värdesätter hög kvalitet samt önskemål från våra uppdragsgivare. Vi har ett nära samarbete med andra företag i Developing Design Sweden AB, GKAK och Byggkoordinator, som tillhandahåller tjänster inom Arkitektur och Bygg- och projektledning.

A2H Byggteknik AB grundades 1988 av 3 delägare med mångårig erfarenhet från andra konsultföretag inom byggprojektering. Idag har vi kontor i Norrköping och Ludvika och är totalt 14 st konstruktörer. Vi arbetar med varierande projekt i olika storlekar som innefattar bl.a. industrier, bostäder, skolor, och offentliga byggnader. Bland våra uppdragsgivare återfinns såväl privata byggherrar som entreprenadföretag, som kommuner och landsting.

Våra ambitioner är att tillmötesgå våra beställares önskemål samt att presentera väl genomtänkta konstruktionslösningar med hänsyn till produktionsteknik, arbetsmiljökrav och ekonomi. Utöver Cad-projektering så arbetar vi med de senaste programvarorna som Autodesk Revit och Tekla. Vi utför statiska analyser i Strusoft Fem-Design 3D-structure. Vi är kvalité- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Ta del av vår

Kvalitetspolicy

Ta del av vår

Miljöpolicy